蜜桃专区在线,av午夜在线,国产高清在线,香蕉久久99

您當前所在位置:重慶自考網   /   備考試題   /   

2022年下半年自考00015英語二模擬題及答案(4)

 發布時間:2022-06-14 17:33                       關注次數:                      

在自學考試中,英語二屬于公共課,是大多數自考專業必考課程,英語二的成績對于學士學位申請也有影響,所以拿下這門課對于自考生來說是非常重要的。小編整理了2022年下半年自考00015英語二模擬題及答案(4),請看下文。

2022年下半年自考00015英語二模擬題(4)

閱讀下面短文,按照句子結構的語法性和上下文連貫的要求,在空格處填入一個適當的詞或使用括號中詞語的正確形式填空。

Primary school and junior-high school students and their parents across the country have seen some changes since the new school year started on September 1st. Students have less homework, and their parents no longer need to correct the homework of their children. At the same time, the number of after-school tutoring institutions (課外輔導機構) for primary and junior-high school students is reducing. These changes are the results of national guidelines to ease the burden (負擔) of excessive (過度的) homework and off-campus tutoring for students during the nine years of compulsory education (義務教育). Known as the “double reduction” policy (雙減政策), the guidelines were issued at the end of July, and took effect this semester.

The policy is an important step in China’s boosting of more well-rounded education practices. In addition to providing compulsory education, China is also working to develop an education system that enables young people to create a moral, intellectual, physical and mental grounding. China’s education system had become increasingly exam-oriented (應試教育) in recent decades due to the desire of achieving high scores in high school and the college entrance examination. It contributed to an excessive burden on primary and junior-high school students.

The policy of easing study burden aims to help education recover its essential purpose with schooling as the cornerstone of the system, social education as the supplement and family education as the foundation, so as to better educate talents for the country.

The policy may bring back well-rounded education; however, the motivation to receive and offer exam-oriented learning will last as long as exam scores remain the standard of entry to high schools and colleges. There is still a long way to go for China to change from exam-oriented to well-rounded education.

1.What change has taken place since this September?

A.Students have no homework.

B.Parents have to correct homework.

C.After-school tutoring institutions disappear.

D.The burden of students become less.

2.What is well-rounded education?

A.An education to develop students in many ways.

B.An education to encourage students to achieve high scores.

C.An education to train students to deal with exams.

D.An education to put young students’ health in danger.

3.What is the author’s writing purpose?

A.To welcome the new policy.

B.To introduce the new policy.

C.To support the new policy.

D.To question the new policy.

4.Where can the text be found?

A.In a text book.

B.In a novel.

C.In an education magazine.

D.In a diary

閱讀下面短文,按照句子結構的語法性和上下文連貫的要求,在空格處填入一個適當的詞或使用括號中詞語的正確形式填空。

Sun Ruifeng, a mother in Beijing, changed some of her plans for her 8-year-old son’s summer vacation. She looked for an English tutoring course, but in the end, she changed it to a swimming training class. “Due to the stricter regulations (章程) on subject-tutoring classes, many parents like me choose sports or other projects for developing interests instead,” Sun said.

Sun’s choice is part of the result of the government’s growing efforts to lighten the academic pressure on young students. On July 24, Chinese authorities introduced a guideline to ease the burden of too much homework and off-campus tutoring for primary and junior high school students. It lists requirements in areas such as reducing the amount and the difficulty of homework and improving the quality of education and after-class services provided by schools. For example, homework for children below the third grade is not allowed, while homework for junior high school students should take no longer than 90 minutes to finish.

According to the guideline, tutoring institutions (輔導機構) cannot teach students content that is too advanced for the school curriculum (課程). No tutoring courses can be taught on weekends, national holidays or during winter and summer vacations. The moves aim to bring education back as public welfare and guide the educational training industry to focus on improving students’ all-round quality, Chen Xianzhe, a professor at South China Normal University, told Xinhua.

According to Global Times, more than 75 percent of Chinese urban children, from grade 1 to grade 12, are enrolled (報名參加) in tutoring programs. However, some training institutions take part in anxiety marketing, selling unnecessary programs that increase the burden on students. This has led to many social problems such as students’ falling levels of physical fitness, more mental health problems and huge family costs, said Chu Zhaohui, a senior researcher with the National Institute of Education Sciences.

Many parents showed their support for the new moves. “Subject learning is enough at school and we hope to improve the children’s overall quality of life during holidays,” a parent in Guangzhou told Xinhua. However, there are also some concerns. Another parent in Shanxi said that although she agreed with the new moves, she worried about what her son would do after school if both parents have no time to be with him.

According to the guideline, primary and middle schools are asked to offer after school services, including homework tutoring, sports, arts, reading and interest groups.

5.What is the function of the first paragraph?

A.To introduce a topic.

B.To explain a reason.

C.To give an example.

D.To make a suggestion.

6.What leads to Sun Ruifeng’s choice?

A.Her concern for her son’s health.

B.Schools’ reduced requirements for grades.

C.Her son’ passion for after-school activities.

D.The government’s effort to reduce academic pressure.

7.According to the guideline, what are tutoring institutions allowed to do?

A.Design courses intended for students’ all-round quality.

B.Provide tutoring programs increasing students’ pressure.

C.Teach students content far ahead of the school schedule.

D.Offer students courses on weekends and summer vacation.

8.What benefits will the guideline bring in the long term?

A.Some families will not spend money educating their children.

B.The subjects in school will be more popular among students.

C.Students will be physically and mentally healthier than before.

D.Parents won’t be worried about their kids’ academic performances.

閱讀下面短文,按照句子結構的語法性和上下文連貫的要求,在空格處填入一個適當的詞或使用括號中詞語的正確形式填空。

Kids Do More Sports After Tutoring Ban

China Central Television reported that 33,000 arts and sports stores were launched in just over a month after the government published its “Double Reduction” document in late July.____9____

The government tutoring restriction is supposed to help improve the health of young people. Some China’s school children are short-sighted and nearly one in five between the ages of 6-17 is overweight or obese, National Health Commission data show. ____10____ The government has also promised to “gradually increase” the score of sports in the senior high school entrance exam.

Schools are taking action to provide a variety of PE classes and clubs for children. Some schools are providing ice and snow sports optional courses for students. ____11____ Every Wednesday afternoon children wearing boxing gloves and shin guards sweat in the club as they punch and kick pads held by teachers in a school in east Beijing. It has been teaching children martial arts such as Thai boxing since 2018. Now it has provided regular classes such as wrestling, swimming and skating.

____12____ Sitting on a couch in the reception area in a public park, Mr. Liu waits for her seven-year-old son when his son is playing basketball with classmates. A 39-year-old mother, who accompanies her son to the park nearby jogging every Sunday after his son finishes homework shortly after the company that provided his math tuition was shut down. “My son and I can jog three times a week unless he’s sick.” she said. And she thinks it is beneficial to their health and gives her more time to communicate with her child.

Parents hold positive attitudes towards the new policy. China’s Tiger moms used to find classes after school to give our children an advantage in the intensely competitive education. ____13____ They believe children can’t be too weak if the nation has a strong desire to be strong. Children will be more and more strong both physically and mentally to adapt to their future study and career.

A.But now they aren’t enrolling their children just to give them something to do.

B.The Double Reduction policy also gives students time for exercise after school.

C.Some children are addicted to the video games and have no time to do homework.

D.Parents are busy enrolling their children to all kinds of classes after school to improve their scores.

E.So the government plans to get almost 20 million more people to participate in regular exercises within five years.

F.Some schools are organizing a variety of sports games like rope-skipping game, basketball, badminton, volleyball game and so on.

G.It banned academic tutoring during weekends and holidays and ordered schools to reduce both the amount and time needed for assignments.

閱讀下面短文,按照句子結構的語法性和上下文連貫的要求,在空格處填入一個適當的詞或使用括號中詞語的正確形式填空。

Students at Dashui primary school in Xinjian town, Zunyi city, Guizhou province, set up ___14___ rock band to realize their musical dreams, thanks ___15___ China's "double reduction" policies to reduce the heavy burden on students.

On Nov 9, students and teachers of the school ___16___ (cheerful)enjoyed the band's ___17___ (perform)at the playground.

The band, ___18___ was set up in October, is made up of seven students from different grades, with a vocalist, a drummer, a keyboardist, a bass player ___19___ three guitarists.

"Their talent and dreams are likely ___20___ (give)them wings that could drive them to fly away from the mountains," said Fan Biao, an instructor for the students, who graduated in 2019 and ___21___ (apply)to serve as a teacher in a special posting(派駐)at Dashui primary school.

"Last term, the average score of our school ranked ___22___ (one)in the final exam of the primary school group in the county The facts have shown that students were motivated after ___23___ (carry)out the `double reduction' policies," said Fan.

2022年下半年自考00015英語二模擬題(4)參考答案

1.D

2.A

3.B

4.C

【分析】

這是一篇說明文。本文主要介紹了我國現行義務教育階段推行的旨在為學生減負的“雙減”政策。

1.細節理解題。根據第一段的“Students have less homework, and their parents no longer need to correct the homework of their children. At the same time, the number of after-school tutoring institutions (課外輔導機構) for primary and junior-high school students is reducing. (學生的家庭作業越來越少,他們的父母不再需要糾正孩子的家庭作業。與此同時,中小學生課后輔導機構的數量正在減少)”可知,自今年9月以來學生的學業負擔變少了。故選D。

2.推理判斷題。根據第二段的“The policy is an important step in China’s boosting of more well-rounded education practices. In addition to providing compulsory education, China is also working to develop an education system that enables young people to create a moral, intellectual, physical and mental grounding. (這項政策是中國推進全面教育實踐的重要一步。在提供義務教育的同時,中國還致力于發展一種教育體系,使年輕人能夠在道德、智力、身體和精神上打下基礎)”推知,全面教育就是在多方面培養學生。故選A。

3.推理判斷題。根據第一段的“Known as the “double reduction” policy (雙減政策), the guidelines were issued at the end of July, and took effect this semester.(該指導方針被稱為“雙減價”政策,于7月底發布,并于本學期生效)”,第二段的“The policy is an important step in China’s boosting of more well-rounded education practices.(這項政策是中國推進全面教育實踐的重要一步)”,第三段的“The policy of easing study burden aims to help education recover its essential purpose(減輕學習負擔的政策旨在幫助教育恢復其基本目的) ”和最后一段的“The policy may bring back well-rounded education(這項政策可能會帶來全面的教育)”推知,作者寫這篇文章的目的是介紹“雙減”政策。故選B。

4.推理判斷題。根據文章的主要內容可知,本文主要介紹了我國現行義務教育階段推行的旨在為學生減負的“雙減”政策。由此推知,這篇文章最有可能出現在教育雜志上。故選C。

5.A

6.D

7.A

8.C

【分析】

本文是一篇新聞報道。文章主要介紹“雙減”政策落地的原因、政策規定及家長反應。

5.推理判斷題。根據文章第一段“Sun Ruifeng, a mother in Beijing, changed some of her plans for her 8-year-old son’s summer vacation.(北京一位名叫孫瑞峰的母親改變了她8歲兒子的一些暑假計劃。)”和第二段“Sun’s choice is part of the result of the government’s growing efforts to lighten the academic pressure on young students.On July 24, Chinese authorities introduced a guideline to ease the burden of too much homework and off-campus tutoring for primary and junior high school students.(孫的選擇是政府為減輕年輕學生的學習壓力而不斷努力的結果。7月24日,教育部出臺了一項指導方針,以減輕中小學生過多家庭作業和校外輔導的負擔)”可推斷,文章第一段的作用是引入“雙減”政策的話題。故選A。

6.細節理解題。根據文章第二段“Sun’s choice is part of the result of the government’s growing efforts to lighten the academic pressure on young students.(孫的選擇是政府為減輕年輕學生的學習壓力而不斷努力的結果。)”可知,政府減輕學業壓力的努力促成了孫瑞峰的選擇。故選D。

7.細節理解題。根據文章第三段“The moves aim to bring education back as public welfare and guide the educational training industry to focus on improving students’ all-round quality, Chen Xianzhe, a professor at South China Normal University, told Xinhua. (華南師范大學教授陳先哲在接受新華社采訪時表示,這些舉措旨在讓教育回歸公益,引導教育培訓行業專注于提高學生的全面素質。)”可知,根據指導方針,輔導機構可以設計適合學生全面素質的課程。故選A。

8.推理判斷題。根據文章第四段“This has led to many social problems such as students’ falling levels of physical fitness, more mental health problems and huge family costs, said Chu Zhaohui, a senior researcher with the National Institute of Education Sciences. (國家教育科學研究所高級研究員儲朝暉表示,這已經導致了許多社會問題,如學生體質下降、更多的心理健康問題和巨大的家庭成本。)”及全文可推斷,長遠來看,“雙減”政策會讓學生們的身心比以前更健康。故選C。

9.G

10.E

11.F

12.B

13.A

【分析】

本文是新聞報道。本文主要介紹了中國政府頒布的“雙減”政策和政策實施后的效果。

9.根據上文“China Central Television reported that 33,000 arts and sports stores were launched in just over a month after the government published its “Double Reduction” document in late July. (中國中央電視臺報道,在政府7月底發布“雙減”文件后,僅一個多月內,就有3.3萬家藝術和體育商店開業。)”可知,上文介紹的是“雙減”政策,G項意為“它禁止在周末和節假日進行學術輔導,并命令學校減少作業的數量和所需的時間。”選項能夠承接上文,選項中的“It”代指上文的““Double Reduction” document”,具體介紹了什么是“雙減”政策。故選G。

10.根據上文“Some China’s school children are short-sighted and nearly one in five between the ages of 6-17 is overweight or obese, National Health Commission data show. (國家衛生委員會的數據顯示,中國的一些學齡兒童近視,在6-17歲之間,近五分之一的兒童超重或肥胖。)”可知,上文介紹的是中國學齡兒童的不健康的現象,E項意為“因此,政府計劃在五年內增加近2000萬人參加定期鍛煉。”選項與上文構成因果關系,正是因為學齡兒童的不健康的現象,所以中國政府決定讓更多的人參加定期鍛煉。故選E。

11.根據上文“Some schools are providing ice and snow sports optional courses for students. (一些學校為學生提供冰雪運動選修課。)”可知,上文是對學校為學生提供的體育鍛煉的舉例,F項意為“一些學校正在組織各種體育比賽,如跳繩比賽、籃球、羽毛球、排球比賽等。”選項能夠承接上文,也是對學校為學生提供的體育鍛煉的舉例,學校會組織體育比賽,如跳繩比賽、籃球、羽毛球、排球比賽等。故選F。

12.根據下文“A 39-year-old mother, who accompanies her son to the park nearby jogging every Sunday after his son finishes homework shortly after the company that provided his math tuition was shut down. (一位39歲的母親,在為兒子提供數學輔導的公司關閉后不久,在兒子完成家庭作業后,每個周日都會陪兒子去附近的公園慢跑。)”可知,下文舉例說明“雙減”政策后,學生增加了課后鍛煉的時間,B項意為“雙減政策也給學生放學后鍛煉的時間。”選項能夠引起下文,下文正是對“雙減”政策給學生放學后鍛煉的時間的舉例說明。故選B。

13.根據上文“China’s Tiger moms used to find classes after school to give our children an advantage in the intensely competitive education. (中國的“虎媽”們過去常常在放學后找班,讓我們的孩子在競爭激烈的教育中占據優勢。)”可知,上文介紹了中國的“虎媽”們過去執著于讓孩子參加課外輔導,A項意為“但現在,她們不會再只是為了給孩子們找點事做就讓孩子參加課外輔導班了。”選項與上文構成轉折關系,中國的“虎媽”們過去常常在放學后給孩子找輔導班,但現在,“雙減”政策后,她們不會再這樣做了。故選A。

14.a

15.to

16.cheerfully

17.performance

18.which

19.and

20.to give

21.applied

22.first

23.carrying

【分析】

這是一篇新聞報道。文章主要講述了由于中國的“雙減”政策來減輕了學生的沉重負擔,貴州省遵義市新建鎮大水小學的學生成立了搖滾樂隊來實現他們的音樂夢想。

14.考查冠詞。句意:貴州省遵義市新建鎮大水小學的學生們組建了一支搖滾樂隊來實現他們的音樂夢想,這要歸功于中國的“雙減價”政策,以減輕學生的沉重負擔。根據句意可知,大水小學的學生們組建了一支搖滾樂隊,所以空處需要不定冠詞,空后為輔音音素開始的單詞,所以要用不定冠詞a。故填a。

15.考查固定短語。句意:貴州省遵義市新建鎮大水小學的學生們組建了一支搖滾樂隊來實現他們的音樂夢想,這要歸功于中國的“雙減價”政策,以減輕學生的沉重負擔。根據句意可知,本空考查短語thanks to “多虧”,后加名詞。故填to。

16.考查副詞。句意:11月9日,學校師生在操場上興高采烈地欣賞樂隊的表演。分析句子結構可知,空處修飾動詞enjoyed,所以要用副詞。故填cheerfully。

17.考查名詞。句意:11月9日,學校師生在操場上興高采烈地欣賞樂隊的表演。根據空前的名詞所有格可知,空處需要名詞。perform為動詞“表演”,其名詞為performance。故填performance。

18.考查定語從句。句意:該樂隊成立于10月,由7名不同年級的學生組成,包括一名歌手、一名鼓手、一名鍵盤手、一名貝司手和三名吉他手。分析句子結構可知,_____ was set up in October為定語從句,修飾先行詞the band,為物,先行詞在非限定性定語從句中做主語。故填which。

19.考查連詞。句意:該樂隊成立于10月,由7名不同年級的學生組成,包括一名歌手、一名鼓手、一名鍵盤手、一名貝司手和三名吉他手。根據空前的 “a vocalist, a drummer, a keyboardist, a bass player ”和空后的“guitarists”可知,需要并列連詞把這幾詞連起來。故填and。

20.考查固定結構。句意:“他們的天賦和夢想很可能會給他們翅膀,讓他們飛離群山,”學生導師范彪說,他于2019年畢業,并申請在大水小學的一個特殊職位上擔任教師。根據句意可知,本題考查固定短語be likely to do sth. “可能做某事”。故填to give

21.考查時態。句意:“他們的天賦和夢想很可能會給他們翅膀,讓他們飛離群山,”學生導師范彪說,他于2019年畢業,并申請在大水小學的一個特殊職位上擔任教師。分析句子結構可知,and連接兩個謂語動詞,根據graduated可知,句子為一般過去時態。故填applied。

22.考查序數詞。句意:上學期,我們學校的平均成績在該縣小學組的期末考試中排名第一。根據句意可知,該校的平均成績排名第一,所以空處要用序數詞。故填first。

23.考查非謂語動詞。句意:事實表明,學生們在執行‘雙減’政策后受到了激勵。分析句子結構可知,本空前的after為介詞,所以需要用動名詞做賓語。故填carrying。

以上就是有關“2022年下半年自考00015英語二模擬題及答案(4)”的全部內容了,希望能幫助各位自考生順利通過考試,加油!


預報名
蜜桃专区在线,av午夜在线,国产高清在线,香蕉久久99
99久久99久久综合| 日本欧美久久久久免费播放网| 日韩毛片视频在线看| 一本色道久久综合亚洲91| 欧美日韩免费一区二区三区| 五月天婷婷综合| 日韩免费高清电影| 国产精品99久久久久| 国产精品家庭影院| 欧美日韩精品福利| 韩国午夜理伦三级不卡影院| 欧美国产禁国产网站cc| 色综合久久天天| 日韩激情在线观看| 久久夜色精品国产噜噜av| 91啪九色porn原创视频在线观看| 亚洲大片在线观看| 国产精品热久久久久夜色精品三区| www.综合网.com| 欧美bbbbb| 亚洲欧美日韩国产中文在线| 欧美精选一区二区| www.激情成人| 久久国产精品区| 亚洲国产一区二区三区青草影视| 欧美一区日韩一区| 97久久精品人人做人人爽50路| 爽好多水快深点欧美视频| 国产精品福利在线播放| 日韩一区二区在线看| 91视频你懂的| 国产成人久久精品77777最新版本 国产成人鲁色资源国产91色综 | www.66久久| 国内精品伊人久久久久av影院| 亚洲国产三级在线| 亚洲日本在线天堂| 国产精品免费aⅴ片在线观看| 日韩一区国产二区欧美三区| 色94色欧美sute亚洲13| 成人美女在线视频| 国产乱子伦视频一区二区三区 | 久久亚区不卡日本| 日韩亚洲欧美高清| 欧美在线制服丝袜| 91黄视频在线观看| 91亚洲国产成人精品一区二三| 黄色精品一二区| 国产在线国偷精品产拍免费yy| 毛片一区二区三区| 久久精品国产精品亚洲精品| 亚洲国产wwwccc36天堂| 91首页免费视频| 成人av影视在线观看| 粉嫩aⅴ一区二区三区四区五区| 国产一区 二区| 欧美中文一区二区三区| 日韩午夜电影在线观看| 1000精品久久久久久久久| 日本亚洲电影天堂| 在线精品观看国产| 一区二区中文字幕在线| 日本亚洲免费观看| 欧美日韩免费观看一区二区三区| 亚洲成av人片在线观看无码| 国产成人精品亚洲777人妖| 99久久er热在这里只有精品66| 欧美日韩亚洲另类| 91猫先生在线| 在线亚洲欧美专区二区| 欧美视频一区二区三区四区| 欧美在线你懂得| 欧美日韩第一区日日骚| 日韩欧美电影一区| 久久久精品国产免费观看同学| 久久精品夜色噜噜亚洲a∨| 国产拍揄自揄精品视频麻豆| 中文字幕一区二区不卡| 亚洲一区二区三区视频在线| 全部av―极品视觉盛宴亚洲| 韩国av一区二区三区在线观看| 成人视屏免费看| 欧美日韩一区二区在线观看| 日韩欧美www| 成人欧美一区二区三区视频网页| 亚洲国产一区二区视频| 久久电影网站中文字幕| av网站免费线看精品| 欧美视频完全免费看| 精品国内片67194| 亚洲精品成人少妇| 国产999精品久久久久久| 欧美日韩亚洲综合一区二区三区 | 风间由美一区二区av101 | 色伊人久久综合中文字幕| 3d动漫精品啪啪| 国产精品卡一卡二卡三| 秋霞电影网一区二区| aaa亚洲精品| 日韩欧美亚洲国产另类| 夜夜揉揉日日人人青青一国产精品| 另类小说一区二区三区| 色8久久精品久久久久久蜜| 久久久不卡影院| 日韩成人午夜精品| 在线观看免费一区| 亚洲欧美日韩一区二区 | 一本大道久久a久久精品综合| 精品久久一二三区| 五月天一区二区三区| 色国产综合视频| 国产精品美女一区二区在线观看| 蜜臀久久久久久久| 欧美视频精品在线观看| 亚洲黄色av一区| av网站免费线看精品| 中国色在线观看另类| 韩国一区二区在线观看| 日韩欧美国产1| 色欧美日韩亚洲| 国产女人aaa级久久久级| 国产一区二区免费视频| 精品久久久久久久久久久院品网| 日本视频免费一区| 日韩一卡二卡三卡| 蜜臀av亚洲一区中文字幕| 欧美性一级生活| 亚洲欧洲av一区二区三区久久| 国产精品99久久久久久似苏梦涵 | 国产91富婆露脸刺激对白| 2020国产精品自拍| 黑人精品欧美一区二区蜜桃 | 在线电影国产精品| 亚洲国产精品嫩草影院| 欧洲精品在线观看| 亚洲国产毛片aaaaa无费看| 在线亚洲人成电影网站色www| 亚洲激情第一区| 欧美理论在线播放| 久久99精品久久久| 精品国产成人在线影院| 国内外成人在线| 国产日产欧产精品推荐色 | 丰满亚洲少妇av| 国产精品国产三级国产普通话99 | 亚洲一区二区3| 69p69国产精品| 麻豆一区二区三区| 欧美国产日韩亚洲一区| 97se亚洲国产综合在线| 一二三区精品福利视频| 91精品午夜视频| 国产制服丝袜一区| 亚洲欧美一区二区三区国产精品| 欧美三级在线播放| 国产一区二区三区最好精华液| 日本一区二区不卡视频| 欧美三级视频在线观看| 久色婷婷小香蕉久久| 中文字幕第一页久久| 在线视频国内一区二区| 免费人成在线不卡| 国产精品成人免费在线| 欧美日韩久久久| 国产精品一级在线| 亚洲成人免费在线| 国产精品毛片a∨一区二区三区 | 91首页免费视频| 乱一区二区av| 亚洲婷婷综合久久一本伊一区| 欧美日韩高清在线播放| 国产精品一区二区三区乱码| 亚洲国产综合在线| 国产精品天天摸av网| 欧美一二三区在线| 色婷婷久久久亚洲一区二区三区| 精品中文字幕一区二区| 亚洲精品亚洲人成人网| 久久久一区二区三区| 欧美日韩大陆一区二区| caoporn国产精品| 九九精品一区二区| 亚州成人在线电影| 亚洲视频在线一区| 中文字幕va一区二区三区| 91麻豆精品国产自产在线观看一区| 丁香婷婷综合色啪| 狠狠色综合色综合网络| 日本欧美在线观看| 日韩精品免费视频人成| 亚洲电影一级黄| 伊人开心综合网| 亚洲色图.com| 中文字幕在线观看一区二区| 久久精品人人做人人爽人人| 日韩精品一区二区三区中文不卡| 欧美日本一区二区三区四区 | 亚洲精品乱码久久久久久久久| 中文字幕va一区二区三区| 久久精品一区二区| 久久亚洲私人国产精品va媚药|